Naslovnica
 
 
 
Designeri fotografije
 
Usluge studija
 
Galerija
 
Cjenik
 
 
Kontakti
 
 
   

Foton Zagreb d.o.o. je obiteljska tvrtka koja uspješno posluje više od jednog desetljeća stvarajući trajne uspomene dragih Vam trenutaka i događaja uz pomoć suvremene digitalne foto i video opreme.
Osnovali su je mladi supružnici zaljubljenici u fotografiju i fotografsku tehniku te razgranali tvrtku u dva smjera. Ženski nemirni duh krenuo se razvijati i širiti u svijetu dizajna i kreativne fotografije utemeljivši današnji digital photo studio Blue u kojem vaše ideje i želje pretvaramo u izvanredne fotografije vrhunske kvalitete. Muški je pak duh, nikada se ne odvojivši od voljene mu fotografije, otvorio shop (u kojem "nema da nema") foto, video i mobitel opreme pod nazivom Hama centar
U našim poslovnicama rade ljudi educirani za prezentaciju i spremni za pomoć pri kupnji ili samo za doronamjerni savjet vezan uz uporabu proizvoda.

Tradicija je naša garancija kvalitete, a Vama ostavljamo na izbor široku paletu formata i izbor površine papira dragih Vam fotografija.Rado prihvaćamo Vaše ideje i prijedloge te Vas s veseljem očekujemo.

 
 
 

Sva prava pridržana © 2008 Photo Blue
web design & development www.big.hr